dilluns, 6 d’octubre del 2008

Espectacular i contundent victòria al Camp de La Ventonella

Si, si .......!!! Gran victòria dels homes de David Torres a un dels camps amb més dificultats de la categoria, pel resultat definitiu de 0 a 3.

Gran partit del davanter Jack Cid, el qual va sentar de nou càtedra, marcant dos gols, el primer d’ells espectacular amb un xut que va entrar per tot l’escaire de la porteria de Hipp.

Els tres baixets de l’equip, Iku, Sebas i Jefrey van fer el que van voler al damunt del terreny de joc, fent jugar als blancs i vermells al seu ritme.

Molt bon partit de la defensa, amb Albert, Ximo i Dani espectaculars, així com el porter Joan que va fer dues intervencions de mèrit durant la primera part. Gran treball d’Aleix i Àlex per les bandes i gran lliuta d’Ivan a la davantera.

El partit es va trencar a la segona part amb els gols d’Àlex amb un tret de falta i de Jack Cid després d’una passada de Ximo a l’espai, driblant al defensa i al porter i marcant a porta buida.

Ara, la setmana que ve a pel CF Ampolla al camp del CF Camarles a les 18 hores del dia 12 d’octubre, i recordeu que no ens han volgut canviar l’ordre del partit.