dilluns, 3 de novembre del 2008

LA UD JESÚS I MARIA S’EMPORTA UNA VALUOSA I IMPORTANT VICTÒRIA DE LA DEVESA

Els blancs i vermells van sortir al municipal de la Devesa convençuts de que havien de fer bona la victòria de la setmana passada al municipal de Pinell de Brai. I així va ser, molt ben posats des de l’inici del partit amb continues arribades en perill a la porteria defensada pel local Carrasco.

No obstant, es va viure un ensurt al minut 8 quan el local Josep va xutar al pal de la porteria de Joan.

El primer gol arribà al minut 12 de penal transformat per Jack Cid per unes mans a l’àrea local. Els jugadors de David Torres tenien el partit molt ben controlat en tot moment i inclòs va poder augmentar el resultat amb un xut de nou de Jack Cid que va sortir desviat per poc i un cop de cap d’Iku a la sortida d’un còrner amb gran intervenció del porter local Carrasco.

La UE Rapitenca B arribava amb jugades amb pilota parada, les quals van ser resoltes molt bé tant per la defensa visitant com pel porter Joan.

La segona part començà amb la mateixa tònica que la primera. La jugada clau i decisiva del partit arribà amb el gran i espectacular gol del millor jugador del partit, Jefrey, quan al minut 52 de partit engalta un xut que entra per l’escaire esquerre de la porteria de Carrasco, suposant el definitiu 0 a 2.

A partir d’aquí i després que ambdós equips es quedessin amb deu jugadors per expulsió del local Jandro i del visitant Ivan, joc directe i pressionant dels locals i arribades molt perilloses a la contra dels blancs i vermells però el resultat ja no es va arribar a moure.

En definitiva, tres punts més a la classificació, fet que ens fa estar empatats a la segona posició de la classificació amb el CE Ascó EF, el qual serà el pròxim rival el proper diumenge a les 12 hores al municipal de Ginestar.

Demanem el màxim suport dels aficionats per afrontar aquest complicat partit!!!!!!

ALINEACIÓ DE LA UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani, Mateo, Ximo, Iku, Abdelaziz (Josep Mª), Jefrey (Miguel), Ivan, Jack (Mathieu) i Àlex.