dimarts, 2 de desembre del 2008

ESTRENA NEGATIVA DE LA NOVA GESPA ARTIFICIAL DEL CAMP DE L’AUBE …….. AUTOGOL, PENAL FALLAT I GREU LESIÓ DEL DAVANTER IVAN

D’aquesta manera es pot resumir el debut del nostre equip el passat diumenge a la nova gespa artificial instal.lada.

La desgràcia començà al minut 5 de partit amb l’autogol del nostre defensa Dani, amb una jugada desafortunada, després d’una centrada d’un davanter morenc que va ser desviada amb el cap.

El nostre equip va intentar aconseguir l’empat amb bon futbol però sense massa arribada, tret d’un xut que Jack Cid amb gran intervenció del porter visitant Marc i un altre xut d’Àlex que va sortir un xic desviat per sobre de la porteria.

L’Olímpic ben plantat sobre el camp arribava amb jugades a la contra. Després d’una d’aquestes que va ser desviada per un defensa nostre a córner, el davanter visitant Aubanell s’avançava de nou a Dani i al porter Joan i amb una rematada de cap posava el 0 a 2 al marcador al minut 25 de partit, resultat que no es mouria fins al final de la primera part.

La segona part va ser de clar domini dels jesusimariencs, exercint una gran pressió davant de la porteria de Marc, que va estar incommensurable amb intervencions de gran mèrit, arribant fins i tot a parar un penal a Jefrey al minut 70 de partit.

Abans d’això, destacar la greu lesió del nostre “valent” davanter Ivan, quan després de rebre una greu entrada d’un defensa morenc va caure al terreny de joc, fracturant-se el peroné i lligaments del turmell. Aquest fet li provocarà perdre’s el que resta de temporada.

Gran partit del nostre equip a la segona part, amb moltes ganes i actitud però el que menys importava ahir era el resultat, el cap el teníem a un altre lloc.

ÀNIMS IVAN: L’EQUIP I EL COS TÈCNIC ESTEM AMB TÚ !!!!!!!!!!!!

Alineació UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani (Mateo), Sebas, Ximo, Iku, Aleix, Jefrey, Ivan (Josep Mª), Jack (Miguel) i Àlex (Lluís).