diumenge, 22 de febrer del 2009

FUTBOL FEMENÍ A JESÚS I MARIA

El que va començar com una proposta s'ha fet una realitat.
L'inici va ser amb una conversa portada entre Maria Bonet, Juan Carlos Antó i el nostre president Mario Rodenes en la qual discutien la possibilitat de crear un equip de futbol femení. Des de la junta es van moure per a que fos una realitat i després de que la Unió Deportiva Jesús i Maria es reunís amb la Federació de Futbol es va reunir amb les noies, s'hi van presentar un total de 27 noies. Degut a la quantitat de noies presentades, vam plantejar a la Federació la creació de dos equips, la qual cosa ens van negar. Però gràcies a la insistència de David Torres al final la Federació va accedir.
Així la proposta s'ha complert, tenim dos equips de futbol femení, Jesús i Maria Roig i Jesús i Maria Blanc.
Ja hem ficat fil a l'agulla, la setmana passada vam començar els entrenaments i el dissabte passat dia 21 de febrer tots dos equips van debutar en un triangular amistós contra l'Amposta al camp de l'Aube. Els resultats d'aquest triangular van ser:
Jesús i Maria Blanc 1 Amposta 8
Jesús i Maria Roig 1 Amposta 4
Jesús i Maria Blanc 4 Jesús i Maria Roig 4

Els dos equips estan formats per les següents persones:
Jesús i Maria Roig:
Jugadores: Sandra (portera), Nerea Pellegrín, Anna Maria, Tania, Iris, Laia, Andrea, Laura Martín, Gemma, Melody, Joana, Nerea Bertomeu, Laura Rius, Laura Cebolla i Marta Olivares (capitana).
Entrenadors: Juan Carlos Antó i Joan González.
Jesús i Maria Blanc:
Jugadores: Carla (portera), Carme (portera), Jennifer, Maria, Eli, Tatiana, Yasmina, Anna, Miriam, Laura, Paula i Darka (capitana).
Entrenadors: Manel Beltrán i Gerard Betoret.
Completen l'staff tècnic dels dos equips Albert Fatsini com a entrenador de porteres i Aurora com a preparadora física.

Per últim, volem agraïr a la Junta Directiva del Jesús i Maria, als pares de les noies i a les mateixes noies pel seu esforç, en especial a Maria Bonet per la seva iniciativa de reunir les noies. Desitgem que poguessem continuar gaudint de l'esport femení al nostre club.