dimarts, 10 de febrer del 2009

GRAN FUTBOL, VENT I PLUJA DE GOLS AL CAMP DE L’AUBE

Tres punts més del nostre equip aconseguits ahir a la tarde al Camp de l’Aube, en una tarda molt inspirada del golejador Jesús Ferreres que va aconseguir el seu primer “hat trick” des de que vesteix la samarreta blanc i vermella.

El nostre equip va sortir molt fort i als 20 minuts guanyàvem per tres gols a zero. El primer el va aconseguir Abdelassis al minut 3 amb una rematada després d’un còrner tret per Jefrey. El segon de “traca i mocador” amb una espectacular contra amb una pilota refusada que controla Jesús Ferreres, la toca de cara a Jefrey, dribla dos adversaris i fa una magistral pared amb Miguel Santaella i es queda tot sol davant d’Àlex, el dribla i a porta buida fa el dos a zero. El tercer obra del “killer” Jesús Ferreres quan remata de nou un còrner tret per un espectacular Jefrey. Els benifatellencs van escurçar distàncies al minut 25 per mediació de Jordi després d’un còner tret per Gallego.

La segona part també va ser espectacular i al minut 47 de nou Jesús Ferreres feia el quart després de “robar” una pilota i tirar-la per sota de les cames d’Àlex. Posteriorment Iku feia el cinquè al minut 60 després d’una gran jugada de Miguel Santaella amb una centrada que era rematada espectacularment. Finalment, de nou Jesús Ferreres feia el sisè i definitiu amb una forta rematada des de l’interior de l’àrea que es va introduir a l’interior de la porteria d’un gran Àlex que si no es per les seves intervencions els benifatellencs s’haguéssin pogut anar amb una major golejada.

ALINEACIÓ UD JESÚS I MARIA: Joan (Albert), Albert, Dani, Ximo, Sebas, Jefrey, Abdelassis (Mateo), Miguel (Claudio), Iku (Lluís), Jesús i Josep Mª (Mathieu).