diumenge, 22 de febrer del 2009

VICTÒRIA PRÀCTICA I AMB VALOR DE PUNTS AL MUNICIPAL DE SANT JAUME D’ENVEJA

El killer Jesús Ferreres només va necessitar de tretze minuts per sentenciar el partit disputat al municipal Salvador Gisbert de Sant Jaume d’Enveja, aconseguint dos gols amb dues rematades des de l’interior de l’àrea santjaumera, el primer al minut 5 de partit aprofitant un mal refús del porter Sergio i el segon al minut 13 aprofitant un cop de cap d’Iku que havia tocat al travesser amb una espectacular rematada a la mitja volta.

El partit va ser molt travat i amb moltes faltes condicionades en tot moment per l’impracticable aspecte que oferia el terreny de joc.

El tercer gol, minut 40 de partit, va arribar amb una rematada d’Abdelassis després d’un còrner tret per Jefrey.

La segona part va tenir poca història, amb un sant jaume jugant amb molta voluntat ganes i un jesús i maria que es va dedicar a deixar passar el temps, donant entrada a jugadors que han disputat menys minuts en aquesta lliga. No obstant això, Iku al minut 75 de partit aprofitant una centrada de Ximo va controlar la pilota dintre de l’àrea santjaumera i amb un xut creuat va fer el definitiu 0 a 4.

Destacar els debuts en partit oficial dels dos porters de l’equip juvenil de la UD Jesús i Maria, Albert Fatsini Albuixech i Josep Gilabert Casanova amb una destacada actuació, aportant en tot moment una gran serietat.

ALINEACIÓ UD JESÚS I MARIA: Fatsini (Gilabert), Albert, Dani, Ximo, Aleix (Josep), Sebas, Jefrey, Abdelassis (Lluis), Miguel (Mathieu), Iku i Jesús (Claudio).