dijous, 12 de març del 2009

PARTIDÀS AL CAMP DE L’AUBE ENTRE DOS EQUIPS SITUATS A LA PART ALTA DE LA CLASSIFICACIÓ DE LA SEGONA TERRITORIAL

Autèntic partidàs amb gols i emoció constant el que es va veure ahir a la tarde al nostre camp, essent el resultat final de 4 a 2 per als jesusimariencs.

El nostre equip va sortir molt fort i als 20 minuts de partit ja guanyàvem per tres gols a zero. Jefrey al minut 5 feia el primer, Mateo al minut 12 el segon i el “killer” Jesús Ferreres feia el tercer al minut 20.

Malgrat això els hortencs van seguir lluitant i van gaudir d’una claríssima oportunitat quan Salva es quedà tot sòl davant de Joan i va enviar un fort xut i el nostre porter va realitzar una extraordinària intervenció.

Els jesusimariencs van continuar gaudint d’oportunitats i Jefrey tot sol davant de Chema la va enviar als núbols.

La segona part va començar igual que la primera i de nou el “killer” Jesús Ferreres al minut 60 va fer pujar el quart gol al marcador a l’aprofitar un refús de Chema a un penal que havia tret ell mateix.

L’Horta de Sant Joan va reaccionar amb l’expulsió del nostre jugador Aleix (64’) quan va veure la targeta vermella directa per tocar amb les mans dintre de l’àrea una pilota que ja entrava a la porteria de Joan. Expulsió i penal que va suposar el 4 a 1 transformat per Salva.

L’Horta amb un home més va agafar el domini però el nostre equip a la contra va disposar d’ocasions claríssimes per ampliar el marcador quan Sebas i Òskar Velásquez tot sols davant de Chema van xutar i el porter visitant va realitzar dues intervencions de mèrit.

Finalment els hortencs van reduir distàncies al minut 83 per mediació d’Isaac.

ALINEACIÓ UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert (Josep Mª), Dani, Ximo, Aleix, Sebas, Jefrey (Mathieu), Miguel (Òskar), Mateo, Iku i Jesús (Claudio).