dimecres, 29 d’abril del 2009

ENS DEIXEM DOS PUNTS VALUOSOS AL CAMP DE L’OLÍMPIC MÓRA D’EBRE: LA MANCA D’OFICI I VETERANIA ENS CONDEMNA

D’aquesta manera es pot ressumir el partit disputat ahir a la tarda al municipal de Móra d’Ebre.

Es van veure dues parts molt diferenciades. Durant la primera part el nostre equip va estar molt ben posicionat al terreny de joc i va saber aprofitar les ocasions, avantçant-nos amb un clar 0 a 2, amb espectaculars gols d’Iku al minut 30 amb una rematada de cap després d’una falta treta per Jefrey i de Ximo al minut 32 amb un llançament de falta que va entrar per l’escaire de la porteria de Gallego.

Tot va continuar igual fins al minut 70 de partit. A partir d’aquest minut al nostre equip li va entrar la por i no vam saber guanyar el partit. En deu minuts ens van empatar el partit i el nostre equip va desaparèixer del partit.

Amb tot i això, Jefrey en temps de descompte va poder donar-nos la victòria però la seva rematada va ser refusada baix dels pals per un defensa morenc.

ALINEACIÓ UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani, Ximo, Aleix, Sebas, Jefrey, Abdelassis, Miguel (Òskar), Iku i Jesús.