dilluns, 28 de setembre del 2009

Gran partit el què es va veure ahir al municipal d'amposta entre dos equips que estaran a la part alta de la classificació.

La UD Jesús i Maria va tenir molt ben controlat el partit fins al minut 70 de partit. Durant la primera part els jesusimariencs van marcar tres gols i van gaudir de nombroses oportunitats de gol i fins i tot al minut 15 se´ls va anul.lar un gol totalment legal (Ferreres). Jesús Ferreres feia el primer al minut 5 de partit amb un gran control dintre de l'àrea i amb una rematada creuada impossible per al porter local. Jefrey al minut 8 feia el segon amb un llançament de falta i de nou Jesús Ferreres després d'una excepcional jugada d'Abdelassis amb passada a l'espai feia el tercer al minut 25 de partit. Durant la primera part els ampostins no van crear perill sobre la porteria visitant.

La segona part va començar amb la mateixa tònica i Dani amb una rematada al travesser va tenir el quart. Posteriorment Ferreres i Òskar també van gaudir de clares ocasions.

El partit va canviar a partir del minut 70 quan Oriol feia el primer gol dels ampostins i es va complicar per als visitants quan Meca feia el segon al minut 85 amb un llançament de falta on el porter visitant Joan no va estar gaire encertat. Des d'aquest minut i fins al final pressió ampostina i resistència blanc i vermella.

ALINEACIONS:

CF AMPOSTA B: Andreu, Juli, Marc, Víctor (Meca), Roger (Nadal), Jonathan, Cacau, Pastor (Oriol), Navarro (Guardiola), Magriñà (Fernando) i Pardo.

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani, Ximo, Esmel, Sebas, Jefrey (Pedro), Abdelassis (Iku), Miguel (Òskar), Mateo (Aleix) i Jesús (Ivan).

GOLS:

0-1 minut 5 Jesús.
0-2 minut 8 Jefrey.
0-3 minut 25 Jesús.
1-3 minut 70 Oriol.
2-3 minut 85 Meca.

TARGETES:

CF AMPOSTA: Grogues a Pardo, Meca i Fernando i expulsió per doble amonestació Cacau al minut 74'.

UD JESÚS i MARIA: Grogues a Esmel i Jesús i expulsió per doble amonestació a Sebas 77'.

Àrbitre: Enrique Canovaca de la Fuente.