dilluns, 21 de setembre del 2009

Tarde de gols i emoció al camp de l'aube entre dos equips molt ofensius i que en tot moment van buscar la victòria

Domini dels jesusimariencs durant el primer quart d'hora del partit on es van avançar al marcador per mediació de Jefrey al minut 5 amb un servei de falta molt ben executat. Posteriorment Ferreres va tindre el segon però la seva rematada va topar amb el pal esquerre de la porteria defensada per Pau. Poc a poc els rapitencs van agafar les rendes del partit i Alejandro amb un servei de falta amb gran intervenció del porter local Joan va avisar. Minuts després (minut 25) seria Chavo qui empataria el partit amb una jugada on es va quedar sol davant de la porteria de Joan i on els locals van demanar fora de joc.

Al minut 40 de la primera part va arribar la jugada del partit quan el local Miguel va fer el dos a un amb una excepcional jugada, realitzant dos "barrets" als defensors visitants i elevant la pilota per sobre el porter Pau.

La segona part començà amb un joc molt igualat però van ser de nou els rapitencs qui van empatar el partit (minut 60) per un penal comès pel defensa local Albert al davanter visitant Josep, que ell mateix va transformar fent pujar el dos a dos al marcador.

Els jesusimariencs van posar-se de nou les piles i Mateo al minut 70 amb un gran cop de cap a l'interior de l'àrea rapitenca a passada de Miguel de saque de banda feia pujar el tres a dos al marcador. Minuts després (75') Jefrey feia el seu segon gol i quart de la tarde per als locals aprofitant una mala refusada del porter visitant Pau.

Els rapitencs van acurçar distàncies al minut 85 per mediació de Roy a l'aprofitar una jugada precedida d'unes clares mans de Rocha al centre del camp que l' àrbitre del partit no va veure.

Finalment el partit va acabar amb el resultat definitiu de 4 a 3 per als locals.

ALINEACIONS:

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani, Ximo, Esmel (Mateo), Aleix, Sebas, Jefrey (Òskar), Miguel (Ivan), Iku i Jesús (Mathieu).

UE RAPITENCA B: Pau, Rogerio, Trinquet (Sergi), Alejandro (Joan), Rocha, Joaquin (Paco), Cristian, Bullon, Roy, Solé i Chavo (Josep).