dijous, 29 d’octubre del 2009

Just repartiment de punts entre el primer i segon classificat al municipal de Pinell de Brai

Durant els primers 25 minuts de partit els jesusimariencs van estar molt ben posats al terreny de joc, gaudint de clares oportunitats com ara una rematada a boca de canó d'Iku amb excepcional aturada de Ferran després d'una falta treta per Ximo. Va ser Iku qui al minut 17 de partit va inaugurar el marcador quan va aprofitar una mala aturada de Ferran a l'interior de l'àrea petita després d'un còrner tret per Jefrey. Tot seguit Esmel va tindre el segon per als visitants quan es quedà sol davant de Ferran i el seu xut va sortir fregant el pal dret de la porteria de Ferran.

A partir del minut 25 els locals van començar a pressionar amb un joc molt físic i amb continues centrades a pilota aturada a la porteria visitant amb un gran Joan que va donar seguretat durant tot el partit. No obstant, els visitants van patir un ensurt fruit del mal estat del terreny de joc quan al minut 35 una centrada de Silva va votar malament davant de Joan i va sortir fregant el pal esquerre.

La segona part va començar amb la mateixa tònica amb què va acabar la primera amb un pinell portant la iniciativa i un jesús i maria replegat intentant aprofitar alguna contra per a sentenciar el partit. Els pinellans intentaven empatar amb pilotes aturades -faltes i outs- i amb un joc molt directe sobretot amb l'entrada al camp de Sergi Rodríguez. Els visitants molt atents durant tot el partit avortaven moltes jugades i Ferreres i Iku tots dos amb el cap sols davant de la porteria de Ferran després de dues centrades de Ximo van tenir la sentència del partit.

Els pinellans amb molt "d'ímpetu" van avisar al minut 80 quan Toni va aprofitar una de les poques badades de la defensa visitant i va xutar creuat sobre la porteria defensada per Joan. Finalment al minut 86 va arribar el gol de l'empat quan Xato amb una rematada amb el cap aprofitava una centrada d'una falta treta per David Àvila. Els darrers minuts van ser emocionants però el marcador ja no es va moure.

ALINEACIONS:

CF PINELL: Ferran, Pachán, Àvila, Ramos (Serrano), Toni, Rubén, Xato, Gerard (Hilari), Silva (Sergi), Xavier i Adrià (Rocamora).

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani, Ximo, Esmel, Sebas, Jefrey (Miguel) (Ivan), Abdelaziz, Mateo, Iku i Ferreres.

TARGETES:

CF PINELL: Grogues a Pachán, Ramos, Adrià i Xavier.

UD JESÚS I MARIA: Grogues a Sebas, Abdelaziz i Mateo.

GOLS:

0-1 minut 17 Iku
1-1 minut 86 Xato.

Àrbitre: Carlos Bello Sanz