dimarts, 10 de novembre del 2009

Golejada dels jesusimariencs davant d'un filial de l'aldeana que va deixar jugar a futbol en una tarda molt ventosa i freda

La història es va reperir de nou i el killer Ferreres en només 13 minuts de partit ja havia anotat tres gols. El primer al minut 9 amb una gran rematada a passada a l'espai de Jefrey, el segon al minut 11 amb el "pit" després d'una falta treta de nou per Jefrey i el tercer al minut 13 al tranformar un penal que li havien fet a ell mateix. El futbol dels locals era exquisit, amb grans triangulacions d'esquerra a dreta i de dreta a esquerra, i fruit d'això Iku feia el quart al minut 25 a centrada d'un dels millors jugadors del partit Esmel. Minuts després (30') Abdelaziz feia el cinquè a boca de canó després d'una gran paret entre Ferreres i Jefrey amb gran intervenció del porter visitant que deixava la pilota morta. Finalment, Miguel al minut 44 de la primera part feia el sisè amb una rematada creuada davant de la sortida desesperada del porter visitant aprofitant de nou una passada "marca de la casa" de Jefrey.

La segona part va ser igual que la primera. Dani minut 47 feia el setè amb una rematada tot sol al segon pal a l'aprofitar una pentinada d'Iku. El mateix Iku feia el vuitè al minut 49 amb una rematada de cap després d'una centrada de Ximo. De nou Ferreres amb un gran xut des de fora de l'àrea feia el novè al minut 53. Ivan amb una gran jugada personal feia el desè al minut 65 i dos minuts més tard (67') Iku tot sol davant del porter visitant amb una gran passada de Dani feia el onzè de la tarda. Els aldeans van fer el gol de l'honor al minut 75 amb una rematada de Baba a centrada de Pau. Finalment de nou Ivan feia el dotzè de la tarda al minut 88 després d'una gran jugada de Ferreres amb assistència inclosa.

Destacar de nou que el filial de l'aldeana es va dedicar a jugar en tot moment i des d'aquí donar-los ànims per a seguir endavant.

ALINEACIONS:

UD JESÚS I MARIA: Joan (Fatsini), Albert (Pedro), Dani, Ximo, Esmel, Sebas, Jefrey, Abdelaziz (Òskar), Miguel (Ivan), Iku i Ferreres.

UE ALDEANA B: José, Rodríguez, Puig, Álvarez, Izquiano (Pau), Aragón, Martín (Alegre), Oriol, Youness, Baba i Panisello.

GOLS:

1-0 minut 9 Ferreres
2-0 minut 11 Ferreres
3-0 minut 13 Ferreres
4-0 minut 25 Iku
5-0 minut 30 Abdelaziz
6-0 minut 44 Miguel
7-0 minut 47 Dani
8-0 minut 49 Iku
9-0 minut 53 Ferreres
10-0 minut 65 Ivan
11-0 minut 67 Iku
11-1 minut 75 Baba
12-1 minut 88 Ivan

TARGETES:

Groga a Abdelaziz de la UD Jesús i Maria.

Grogues a Izquiano, Aragón i Panisello de UD Aldeana B.

Àrbitre: Antonio Navarrete Montoro