dilluns, 30 de novembre del 2009

Gran partit dels jesusimariencs al municipal de la vinyeta davant d'un efectiu Raül Tudela del ce perelló que va empatar tres vegades el partit amb ll

Control absolut dels jesusimariencs durant la primera part amb moltes i clares arribades: Esmel minut 5 tot sol davant de Gallego amb gran assistència de Ferreres va xutar als núbols, Ferreres minut 10 va rematar amb el cap fregant el pal esquerre de la porteria de Gallego després d'una falta treta per Ximo i Iku al minut 23 rematava amb el cap fregant l'esquadra de la porteria de Gallego després d'un còrner tret per Jefrey. Finalment va arribar el primer gol al minut 30 amb una rematada de Dani a l'interior de l'àrea petita després d'una pentinada de Ferreres a out tret per Miguel. El ce perelló va empatar al minut 33 per mediació de Tudela amb un llançament de falta amb molta sort "va xutar enterra" que es va introduir per la part dreta de la porteria defensada per Joan. Els visitants van continuar atacant i fruit d'això de nou Jefrey els va avançar al minut 45 després d'una gran assistència de Ferreres amb el cap que el deixà sol davant de Gallego i va executar una precisa vaselina.

La segona part començà amb l'espectacular gol de nou de Raül Tudela al minut 48 amb una falta que es va introduir per l'escaire de la porteria defensada per Joan. De nou els visitants van prémer l'accelerador i van avisar al minut 60 quan el defensa local Montes va treure inextremis de sota els pals una rematada d'Iku. Posteriorment minut 63 Ferreres va efectuar una rematada amb el cap i va sortir "llepant" el pal dret de la porteria defensada per Gallego. Va ser de nou Jefrey qui va avançar els jesusimariencs al minut 73 a l'aprofitar una topada entre el porter Gallego i el defensa visitant Dani després d'una falta treta per Ximo i rematar amb el cap. Finalment de nou Tudela va empatar el partit al minut 83 de partit amb un llançament de falta creuada d'uns trenta metres que va agafar descol.locat a Joan i va significar el definitiu tres a tres.

ALINEACIONS:

CE PERELLÓ: Gallego, Brayan, Montes, Doménech, Boyer (Dani), Niko (Khalid), Anderson, Jonathan, Moreno, Tudela i Narcís.

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani, Ximo, Esmel, Sebas, Jefrey, Miguel (Ivan), Mateo, Iku i Ferreres.

GOLS:

0-1 minut 30 Dani
1-1 minut 33 Tudela
1-2 minut 45 Jefrey
2-2 minut 48 Tudela
2-3 minut 73 Jefrey
3-3 minut 83 Tudela

TARGETES:

Grogues Brayan, Boyer, Niko, Anderson i Khalid del CE Perelló

Grogues a Ximo, Esmel, Sebas i Mateo de la UD Jesús i Maria.

Àrbitre: Sergio Guijarro Álvarez