dilluns, 14 de desembre del 2009

Dos gols del killer Ferreres a la segona meitat donen una nova victòria molt treballada davant d'un Camarles molt combatiu i lluitador

L'inici del partit va seguir la tònica de les darreres setmanes i els jesusimariencs van disposar de clares ocasions per inaugurar el marcador, com ara una excel.lent mà que treu el porter camarlenc després d'una falta treta per Ximo i pentinada per Dani i una acció d'Ivan que es quedà tot sol davant d'Enric i la seva rematada va ser aturada pel porter camarlenc.

Poc a poc el partit es va anar anivellant i els camarlencs s'anaven imposant amb un joc molt físic i directe. Fruit d'això va arribar el gran gol de Cornejo al minut 25 de partit després d'executar una falta per l'escaire dret de la porteria defensada per Joan. Tot seguit el joc va començar a travar-se amb moltes faltes i en una d'aquestes fou expulsat el defensa camarlenc Sebastià (41') per una falta comesa sobre el davanter Ferreres.

La segona part va continuar essent molt travada, amb un jesús i maria que portava el pes del partit i amb un camarles molt ben plantat i intentant sortir a la contra. Els jesusimariencs van poder empatar després d'un penal transformat per Ferreres al minut 59 de partit després de que el mateix jugador fou agafat dintre de l'àrea per un defensor local després d'un out tret per Miguel. Els camarlencs van tenir una gran opció amb una contra molt clara on Cornejo tot sol davant de Joan va enviar una rematada amb el cap massa creuada. Tot seguit Ferreres (74') va fer el gol de la victòria quan lliure de marca va enviar una precisa vaselina davant la sortida desesperada d'Enric. D'aquí fins al final pressió camarlenca davant d'un jesús i maria que intentava aprofitar els espais. Destacar dues grans ocasions, una d'Òskar tot sol a l'àrea petita de la porteria camarlenca va enviar una rematada amb el cap desviada i una darrera de Cornejo de nou amb una falta amb magistral intervenció de Joan.

ALINEACIONS:

CF CAMARLES: Enric, Fluixà, Vicent (Khalid), Princep, Rubén, Sebastià, Navarro, Cornejo, Magriñà, Pau i Jesús (Òskar).

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani, Ximo, Esmel, Sebas, Ivan (Òskar), Jefrey (Pedro), Miguel, Iku i Jesús (Mathieu).

TARGETES:

Grogues per a Fluixà, Vicent, Princep, Navarro i Cornejo del CF Camarles.

Roja directa per a Sebastià del CF Camarles (minut 41)

Grogues per a Ivan, Jefrey i Òskar de la UD Jesús i Maria.

GOLS:

1-0 minut 25 Cornejo
1-1 minut 59 Ferreres (p)
1-2 minut 74 Ferreres

Àrbitre: Gerard Balcells Dalmau