dimarts, 12 de gener del 2010

PARTIT PER ENMARCAR i espectacular remontada dels blancs i vermells i victòria de prestigi davant del millor equip amb el que s'han enfrontat

Els jesusimariencs es presentaven amb nombroses baixes degut a la grip i lesions amb què es vàren veure afectats diversos jugadors com Miguel, Mathieu, Fatsini, Ivan i Aleix a més de Sebas que només va poder disputar els darrers quinze minuts.

Els morencs van sortir molt forts i van apretar durant els primers quinze minuts disposant d'una clara ocasió per mediació d'un espectacular Iván Lagunas -exjugador blanc i vermell- amb una centrada xut amb gran intervenció de Joan. Poc a poc els jesusimariencs es van anar posant dintre del partit i Dani amb dues rematades de cap fregant el pal a centrada de Ximo de falta avisava. Va ser Iku -figura del partit juntament amb Jefrey- qui va inaugurar el marcador al minut 25 al rematar amb el cap al segon pal després d'una pentinada de Mateo a còrner tret per Jefrey. Fins al final de la primera part ens vam trobar amb un Olímpic pressionant i amb un Jesús i Maria molt ben posat i jugant a la contra.

La segona part començà com la primera i els morencs aconseguien avançar-se al marcador en dos minuts 54 i 56 amb dos gols de falta d'Iván Lagunas. Tot seguit Alberto minut 60 va tenir el tercer però la seva rematada va sortir fregant el pal. Els jesusimariencs van anar a per totes i Ferreres -objecte de moltes faltes durant del partit- avisava al minut 63 quan veia avançat al porter local Marc i executava una vaselina amb gran resposta del porter morenc desviant la pilota que finalment tocava el travesser. Va ser de nou Iku qui empatava el partit al minut 70 amb una nova i espectacular rematada de cap al segon pal a centrada de Jefrey de falta. Finalment un magnífic i magistral Jefrey minut 75 donava la victòria als jesusimareincs després de "robar" una pilota a la defensa morenca, asseure a un defensa i creuar la pilota davant la sortida desesperada de Marc. D'aquí fins al final gran pressió morenca i defensa insuperable dels blancs i vermells.

ALINEACIONS:

OLÍMPIC MÓRA D'EBRE: Marc, Edgar, Palau, Santi, Alberto (Roqueta), Agustí, Iván, Galende, Miquel, Saladié i Jacob.

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani, Ximo, Esmel, Jefrey (Pedro), Òskar (Sebas), Abdelassis (Claudio), Mateo, Iku i Ferreres.


TARGETES:

Grogues per a Edgar, Palau, Santi, Miquel i Jacob del CE Olímpic Móra d'Ebre.

Grogues per a Joan, Esmel, Òskar, Mateo i Ferreres de la UD Jesús i Maria.

GOLS:

0-1 minut 25 Iku
1-1 minut 54 Iván
2-1 minut 56 Iván
2-2 minut 70 Iku
3-2 minut 75 Jefrey

Àrbitre: Juan Miguel Gómez López