dimarts, 9 de febrer del 2010

Gran primera part dels blancs i vermells que recuperen de nou el futbol espectacle davant d'una afició totalment entregada al seu equip.

La primera part va ser un atac i gol dels jesusimariencs amb una vintena de rematades sobre la porteria defensada per un excel.lent Andreu, gran responsable d'evitar una major golejada per als ampostins. L'equip visitant va aguantar com va poder el gran allau de joc local durant els deu primers minuts però Mateo al minut 12 amb una gran rematada de cap a còrner tret per Jefrey feia pujar el primer al marcador. Els locals continuaven atacant i marrant clares ocasions, bé per mala sort dels davanters locals com per bones intervencions del porter ampostí. Dani al minut 24 feia el segon amb una espectacular rematada dintre de l'àrea ampostina que va entrar per tot l'escaire després d'aprofitar una pilota morta. Els locals van continuar assatjant la porteria visitant fins al final de la primera part.

Durant la segona part els locals va deixar portar el pes del partit als ampostins, ben col.locats, amb molt d'ordre i jugant a la contra desaprofitant fins a quatre ocasions claríssimes per part d'Òskar que es quedà sol davant del porter visitant i rematà excessivament creuat, Jefrey amb una rematada sol a l'interior de l'àrea massa creuada, Ferreres amb un excel.lent control dintre de l'àrea rematant amb potència amb gran aturada del porter Andreu i Iku sol baix al pals rematant amb el cap per sobre de la porteria d'Andreu. Finalment al minut 88 arribà la jugada del partit amb un gran control orientat de Ferreres que es desfà de dos contraris i la seva passada al segon pal va ser rematada amb el cap per Iku fent pujar el tercer i definitiu al marcador.

Els ampostins només van xutar a porteria dues vegades durant el partit, la primera per mediació de Guardiola al minut 8 amb gran intervenció de Joan i la segona per mediació de Meca al minut 75 després d'un llançament de falta.

ALINEACIONS:

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani, Ximo, Esmel (Pedro), Sebas (Abdelassis), Jefrey (Mathieu), Miguel (Òskar), Mateo (Ivan), Iku i Ferreres.

CF AMPOSTA B: Andreu, Juli, Víctor, Esteban, Cacau (Oriol), Pastor (Pujol), Masdeu, Camarero (Meca), Llorach, Moha i Guardiola (Magriñà).

GOLS:

1-0 minut 12 Mateo
2-0 minut 24 Dani
3-0 minut 88 Iku

TARGETES:

Grogues per a Ximo i Òskar de la UD Jesús i Maria.

Grogues per a Esteban, Cacau, Llorach i Magriñà del CF Amposta B.

Àrbitre: Pavel Fernández Garcia