dilluns, 22 de març del 2010

Victòria de SACRIFICI dels jesusimariencs...

...que els apropa cada vegada més al seu objectiu davant d'un CD Benifallet que no es mereix ocupar la plaça de descens directe per les ganes i esperit lluita que mostren en tots els partits.

El començament de partit va ser espectacular. Ivan al minut 1 avançava als blancs i vermells al transformar magistralment una falta comesa sobre Ferreres. Un minut després Ahmed (2') empatava després d'un gran control d'Ismail dintre de l'àrea i posterior passada de la mort. I seria de nou Jefrey al minut 5 qui després d'una passada magistral de Ferreres a l'espai que el deixava sol davant de David i li posava la pilota per baix de les cames feia el segon dels jesusimariencs. A partir d'aquí i fins a la primera part gran intensitat en el joc amb arribades a les dues àrees amb molt de perill. Per part dels locals rematada d'Emilio (20') que va sortir fregant el pal i per part dels visitants dues clares ocasions per mediació de Ferreres (23') quan la seva rematada amb el peu després d'una gran assistència d'Iku sortia fregant el pal i Ivan al minut 40 quan després de driblar a un defensa local es quedava sol davant de David i la seva rematada sortia "llepant" el pal dret de la porteria benifalletenca.

La segona part continuà igual que la primera amb un constant atac i gol per part d'ambdós equips. Ismail (49') empatava per als locals després de desfer-se de Dani i efectuar una forta rematada impossible per a Joan. Minuts després (55') el mateix jugador tindria una nova oportunitat però la seva rematada sortia molt desviada de la porteria visitant. Els visitants van prémer de nou l'accelerador i Ivan al minut 58 a l'interior de l'àrea petita i amb David batut enviava la pilota per sobre del travesser. Tot seguit 60' Ferreres efectuava una rematada amb la punta del peu i un defensa local la treia de baix dels pals. Finalment al minut 75 arribà el gol de la victòria visitant amb una gran centrada xut de Miguel que va entrar per tot l'escaire de la porteria benifalletenca. Els locals no van baixar la guàrdia i van disposar d'una clara oportunitat per empatar al minut 88 quan després d'un out pentinat per Cristian era rematat amb el cap per Ismail amb espectacular intervenció de Joan. Posteriorment els locals van reclamar un penal quan el defensa visitant Albert va tocar involuntàriament la pilota a l'interior de l'àrea amb la mà a centrada d'Ismail. Finalment el partit acabava amb la victòria visitant per 2 a 3.

ALINEACIONS:

CF BENIFALLET: David, Emilio, Ismail, Àlvar (Povill), Moisés, Isaac, Quintana (Oriol), Dani, Moha, Ahmed i Mohamed (Cristian).

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani, Ximo, Esmel, Sebas, Ivan (Miguel), Jefrey (Òskar), Abdelassis (Pedro), Iku i Ferreres (Mathieu).