dilluns, 15 de març del 2010

Victòria d'EQUIP en majúscula on hi participen i ajuden tots en una segona part de futbol per a emmarcar.

Els pinellans van fer saltar la sorpresa a l'aube quan al minut 3 Cristian aprofitava una pilota morta al vèrtex de l'àrea després d'un out tret per Rubén mal defensat pels locals i enviava un xut amb paràbola davant del qual Joan no va poder fer res. Els locals van treure´s la son de les orelles i van començar a portar el pes del partit davant d'un pinell molt endarrerit i que intentava sortir a la contra. Ferreres avisava al minut 10 de partit amb una rematada creuada a centrada d'Òskar. Al minut 21 arribava l'empat amb un espectacular gol de Ferreres a centrada de falta de Jefrey quan empalmava la pilota al segon pal amb una forta volea creuada impossible per a Ferran. Els locals ho van seguir intentant davant d'una férrea defensa amb un Jefrey incisiu que els feia "la vida impossible". La primera part acabà amb resultat parcial d'empat a un gol.

La segona part va ser un atac i gol dels locals buscant en tot moment la victòria amb clares ocasions i amb dos gols. El primer al minut 61 gol olímpic d'Ivan que feia tres minuts que havia sortit al camp i el segon de nou del killer Ferreres al minut 80 amb una espectacular rematada amb el cap a còrner tret per Jefrey. Entre mig, rematada a boca de canó de Ferreres amb gran parada de Ferran, rematada d'Albert a còrner tret per Jefrey i tret per un defensa visitant sobre la ratlla de gol, xut al travesser de Pedro des de trenta-cinc metres, etc... Els pinellans van tindre una ocasió per empatar a dos quan Sergi Rodriguez va efectuar una espectacular rematada des de l'interior de l'àrea amb gran aturada de Joan i posterior rebuig al pal i una altra per mediació de David Àvila amb un còrner amb gran aturada de Joan. Finalment victòria dels locals pel resultat definitiu de tres gols a un.

ALINEACIONS:

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani, Pedro, Esmel, Sebas, Jefrey, Òskar (Ivan), Abdelassis, Iku i Ferreres (Josep Mª).

CF PINELL: Ferran, Pachán, Àvila, Adrià, Xato, Toni, Xavier, Rubén, Cristian, Sergi i Ramos (Borrull).

GOLS:

0-1 minut 3 Cristian
1-1 minut 21 Ferreres
2-1 minut 61 Ivan
3-1 minut 80 Ferreres

TARGETES:

Grogues per a Ferreres, Ivan i Josep Mª de la UD Jesús i Maria.

Expulsió amb vermella directa a l'entrenador local David Torres al minut 81 per celebrar el tercer gol local a l'interior del terreny de joc.

Grogues per a Pachán, Xavier, Cristian i Borrull del CF Pinell.

Àrbitre: Josep Barceló Prats