dimarts, 11 de maig del 2010

LA UD JESÚS I MARIA ACONSEGUEIX UNA NOVA VICTÒRIA QUE LI PERMET SUPERAR LA BARRERA DELS VUITANTA PUNTS AMB UN HAT-TRICK D'UN OMNIPRESENT IKU

El partit es va posar de cara als locals molt aviat quan Iku aprofitava una pilota morta a l'interior de l'àrea després d'un còrner tret per Ivan. Minuts després (13') Ferreres tindria el segon quan la seva rematada a boca de canó era refusada espectacularment pel porter visitant Monteverde. Els locals ho seguien intentant davant d'un CF Camarles ben plantat al terreny de joc que intentatava buscar al seu davanter Cornejo que va estar molt ben marcat en tot moment per Albert. Els camarlencs tindrien la seva oportunitat més clara al minut 30 amb una falta que va treure Rubén i que va tocar al travesser de la porteria defensada per Joan. Però de nou l'omnipresent Iku feia el segon al minut 37 amb una rematada "de xilena" a l'àrea petita després d'una centrada de Jefrey, el qual minuts després va haver de ser substituït per Òskar al rebre una forta entrada. La primera part acabava amb un marcador parcial de dos a zero per als locals.

La segona part va ser més travada fruit de la pluja que va caure al camp de l'Aube. Ferreres tindria de nou el tercer al minut 55 quan sol al vèrtex de l'àrea enviava la pilota per sobre del travesser de la porteria camarlenca. Els camarlencs ho seguien intentant i Joan realitzà al minut 63 una gran intervenció a rematada del camarlenc Sebastià desprès d'un còrner tret per un jugador visitant. Minuts després (74') el jugador local Aleix tindria la més clara quan després de quedar-se sol davant de Monteverde feia una rematada excessivament creuada. Finalment seria de nou Iku que faria un golàs al minut 80 desde l'interior de l'àrea amb un fort xut creuat impossible per a Monteverde. D'aquesta manera el partit finalitzava amb el resultat defintiu de tres gols a zero.

ALINEACIONS:

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani, Ximo, Esmel, Ivan (Aleix), Jefrey (Òskar), Miguel (Josep Mª), Mateo (Abdelassis), Iku i Ferreres.

CF CAMARLES: Monteverde, Florin (Adolf), Ruben, Khalid (Monllao), Òscar, Pau, Edu, Magriñà, Sebastià (Salah), Ionut (Roberto) i Cornejo.

TARGETES:

Groga per a Ivan de la UD Jesús i Maria.

Grogues per a Ruben, Òscar i Cornejo del CF Camarles.

GOLS:

1-0 minut 5 Iku
2-0 minut 37 Iku
3-0 minut 80 Iku

Àrbitre: Rubén Garcia Espallargas.