dilluns, 27 de setembre del 2010

QUI PERDONA ............. PERD

AIXÒ ÉS EL QUE VA PASSAR AL MUNICIPAL D'ULLDECONA EN UN LAMENTABLE, PREMEDITAT I VERGONYÓS ARBITRATGE DEL COL.LEGIAT SR. JORDI GIMÉNEZ FERRER.

Sortida en tromba dels jesusimariencs amb un assetjament continu davant de la porteria local. Nico al minut 2 després d'una gran passada de Pier sol davant del porter enviava una forta canonada que s'estavellava al pal dret de la porteria defensada per Xavi. Minuts després (5') control de Ferreres dintre de l'àrea després d'un out tret per Miguel i la seva rematada sortia per sobre de la porteria local. Minut 12 gran passada de Ferreres a Miguel que el deixà sol davant de Xavi i la seva rematada era refusada inextremis pel defensor local Dani quan la pilota entrava a la porteria local. Minut 14 xut de Pier desde la frontal de l'àrea que sortia fregant el pal esquerre de la porteria local.

El CF Ulldecona només va arribar una vegada durant tota la primera part i amb aquesta aconseguiria inaugurar el marcador quan Alin al minut 20 rematava sol amb el cap a l'interior de l'àrea petita després d'una centrada de Yassine.

Els visitants van continuar pressionant i Jordi Esmel al minut 35 de nou sol davant de la porteria de Xavi fallava incomprensiblement. Finalment la primera part acabava amb marcador parcial d'1 a 0 per als locals.

La segona part començà amb l'empat visitant obrà de Geira al minut 46 al rematar amb el cap a l'interior de l'àrea després d'un out tret per Ximo. A partir d'aquí recital del col.legiat Sr. Giménez que s'inventà un penal sobre Ivan Abat quan el jugador visitant Joan Esmel refusà la pilota i aquesta va topar amb el jugador local fent-lo caure a l'interior de l'àrea (de sacada de porteria a favor dels visitants a penal a favor dels locals .............. VEURE-HO PER A CREURE-HO..... ah!!!!! estan les imatges gravades del partit) -Dani feia el 2 a 1 per als locals al minut 60-. Per a mes "salsa" expulsà al visitant Pier al minut 73 després de que li haguéssin fet una falta i dir-li textualment davant de la banqueta "..... és que no em caus bé i per tant t'expulso" i si no en tenia prou expulsà a Cebolla al minut 85 a instàncies del linier i encara no es sap el perquè. Per a compensar expulsà al local Ruben al minut 83 de partit.

I com que no en tenia prou anul.là per fora de joc el gol de l'empat als visitants al minut 89 quan Joan Esmel aprofitava una passada a l'espai de Ferreres i la seva rematada s'introduïa a la porteria defensada per Xavi.

Ho sento però va ser indignant - sort que estan les imatges del partit per a veure-ho-.

ALINEACIONS:

CF ULLDECONA: Xavi, Pere, Ruben (Marc), Rafel, Dani, Pau, Joan, Alin (Millan), Yassine (Zurab), Floro (Miquel) i Ivan.

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Ximo (Abdelassis), Jordi Esmel (Aleix), Pier, Geira, Cebolla, Miguel (Joan Esmel), Xixo, Ferreres i Nico.