dilluns, 13 de setembre del 2010

QUINZE MINUTS DE DESCONTROL I ERRADES DEFENSIVES A LA SEGONA PART FAN INÚTILS LA GRAN PRIMERA PART DELS JESUSIMARIENCS

La UD Jesús i Maria debutava a la nova categoria al camp del filial grana i durant la primera part va portar el pes del partit amb un control de la pilota i molt bones triangulacions i arribades a l'àrea local. Seria Cebolla qui estaria a punt d'inaugurar el marcador al minut 10 de partit quan sol a l'interior de l'àrea petita no arribava per mil.límetres a centrada de Nico després d'una clara falta comesa sobre Jefrey. Minuts després (15') gran jugada de Geira que va marxar de dos jugadors i la seva centrada era rematada per Jefrey sortint fora de la porteria local. Els locals replegats sortien a la contra amb dos jugadors molt ràpids Archi i Ferraz. Seria el primer qui tindria una bona oportunitat al minut 35 quan la seva rematada era interceptada per Ximo quan ja entrava a la porteria defensada per Enric. Finalment la primera part acabava amb un marcador parcial d'empat a zero.

La segona part començà igual que la primera però al minut 53 arribava el primer gol local després d'una errada defensiva amb un mal refús que controlava Reverter al vèrtex de l'àrea i la seva rematada creuada era impossible per a Enric. Minuts després 60 arribava el segon per als locals després d'un nou mal refús defensiu que era aprofitat per Ferraz a l'interior de l'àrea petita afusellant a Enric. I ja en ple desconcert visitant de nou Ferraz al minut 65 aprofitava una ràpida contra per plantar-se davant sol d'Enric i fer el tercer a plaer.

A partir d'aquest moment els jesusimariencs van estirar línies i van gaudir d'algunes oportunitats clares per maquillar el marcador com dues rematades d'Albert i Cebolla sols a l'interior de l'àrea als minuts 70 i 73 després de dos còrners trets per Nico. Finalment el partit acabava amb el marcador de 3 a 0.

ALINEACIONS:

CF GIMNÀSTIC DE TARRAGONA B: Martí (Lillo), Balsells, Garcia, Morillo, Reverter (Hurtado), Rachina, Guirao, Archi, Gálvez (Omar), Serret (Machin) i Ferraz (Almarcha).

UD JESÚS I MARIA: Enric, Albert, Sebas, Ximo (Aleix), Pier, Jefrey (Ferreres), Geira (Òskar), Cebolla, Miguel (Joan Esmel), Xixo (Jordi Esmel) i Nico.

TARGETES:

Expulsió per doble amonestació a Morillo del CF Gimnàstic de Tarragona B al minut 76.

Cap targeta per als visitants.

Àrbitre: Daniel Cañabate Matas (molt bé). Assistit per Antonio Quirós Aguilar i Fernano Perera Frugoni.