dilluns, 11 d’octubre del 2010

EL FUBTOL CONTINUA SENT INJUST AMB LA UD JESÚS I MARIA ...... UN GOL INEXTREMIS AL MINUT 93 DE PARTIT DÓNA UN PUNT AL CF CAMBRILS

Bon partit dels jesusimariencs al municipal de Cambrils, portant en tot moment la iniciativa del joc amb molt bones triangulacions entre linies i on només va mancar sentenciar el partit amb el segon gol ja que es van gaudir de tres clares oportunitats per haver-se emportat els tres punts després del gol de Ferreres al minut 53 de partit.

Durant la primera part els visitants van controlar molt bé el partit, entrant molt bé per bandes sobretot amb uns espectaculars Ximo i Nico que van generar arribades molt bones per banda i les seves precises rematades per part de Ferreres i Geira no van poder ser acabades amb gol, la primera refusada per un defensa quan es cantava el gol i la segona amb un xut desviat fora de la porteria local. La més clara la tindria Ferreres al minut 25 quan es quedà sol davant del porter local que va sortir a la desesperada i la seva passada a Geira no va poder ser aprofitada. Els locals solament arribarien amb una rematada als núvols de Sam després d'una bona centrada d'Eze al minut 35. Finalment la primera part acabava amb un marcador parcial d'empat a zero.

La segona part continuà amb el domini visitant i finalment seria Ferreres al minut 53 qui inaugurava el marcador després d'un gran control a l'àrea, desfer-se d'un defensa i efectuar un fort xut al qual el porter cambrilenc Gerard tot i tocar la pilota no va poder rebutjar. A partir d'aquí serien de nou els visitants qui tindrien la sentència per mediació de Jefrey al minut 60 quan sol al vèrtex de l'àrea després d'una gran passada de Pier efectuava una rematada que sortia "llepant" el pal esquerre de la porteria local. Minuts després 73 i 75 Joan Esmel "marrava" dues clares ocasions per fer el segon amb dues rematades a l'interior de l'àrea refusades in extremis pels defensors locals. Al minut 83 els visitants es quedaven en deu homes per expulsió amb doble amonestació de Sebas, fet que van aprofitar els locals per estirar línies i finalment al minut 93 de partit el defensa local Llobet efectuava una forta "puntada" que entreva per l'esquerra de la porteria defensada per Enric i feia pujar l'empat al marcador que finalment seria definitiu (l'únic xut entre els tres pals dels cambrilencs durant la segona part).

ALINEACIONS:

CF CAMBRILS: Gerard, Andreu, Víctor, Viñas, Llobet, Hugo, Sam, Adrià, Pedro, Santi Acedo (David) i Eze.

UD JESÚS I MARIA: Enric, Albert (Abdelassis), Ximo, Sebas, Pier (Miguel), Jefrey (Joan Esmel), Geira, Cebolla, Xixo (Jordi Esmel), Ferreres (Aleix) i Nico.

AMONESTACIONS:

Grogues per a Andreu, Víctor i Pedro del CF Cambrils.

Groga per a Geira de la UD Jesús i Maria.

Expulsió per doble amonestació de Sebas (83') de la UD Jesús i Maria.

GOLS:

0-1 minut 53 Ferreres
1-1 minut 93 Llobet