dilluns, 18 d’octubre del 2010

FERRERES AMB UN HAT-TRICK DECIDEIX EL PARTIT CONTRA EL CF CANONJA

Una part per a cada equip al municipal de l'Aube. La primera part la Canonja va sortir a favor de vent i fruit d'això al minut 5 de partit i amb una sacada de porteria per part del porter visitant Andres la pilota sorprenia a Enric i s'introduïa a la porteria local. Minuts després Bargalló (8') realitzava una rematada molt perillosa amb el cap amb gran intervenció d'Enric. Els locals es van treure la son de les orelles i era Ferreres ben secundat de Pier, Jefrey i Geira qui començava a portar perill a la porteria defensada per Andres. Fruit d'això al minut 22 de partit el mateix Ferreres va ser agafat clarament dintre de l'àrea pel defensa visitant Gastón i l'àrbitre assenyalava penal i li ensenyava la segona targeta. El mateix jugador transformava el penal amb una rematada ajustada al pal dret de la porteria visitant. Minuts després 25 seria la Canonja qui s'avançaria de nou per mediació de Leonardo a l'efectuar una rematada creuada després d'una pentinada de Bargalló impossible per a Enric. A partir d'aquí el partit es va travar molt amb continues faltes i interrupcions i seria Geira qui tindria l'oportunitat d'empatar quan al minut 44 marrava una rematada sol al segon pal després d'un còrner tret per Nico. Finalment la primera part acabava amb un marcador parcial d'1 a 2 per als visitants.

Sortida en tromba dels jesusimariencs a la segona part amb un joc directe davant d'un Aube totalment entregat als jugadors. Jefrey al minut 50 aprofitava una errada d'Abraham, es plantava sol davant d'Andres, amb un espectacular dribbling l'asseia i marcava a plaer el segon per als locals. Minuts després 53' Ferreres realitzava una impecable rematada amb el cap després d'un out tret per Miguel fent pujar el tercer al marcador. Minuts després 56' Pier feia el quart després d'aprofitar una excel.lent passada de Nico a l'espai després de que el mateix jugador robava una pilota al centre del camp. Minuts després seria el mateix Nico 58' qui efectuava una rematada al pal esquerre de la porteria visitant després d'una gran jugada personal. I finalment al minut 75 arribava un espectacular gol local quan Ximo fa una passada en diagonal a Pier i el mateix jugador sense deixar-la caure al terra feia una passada mil.limètrica a Ferreres que sol dintre de l'àrea feia pujar el cinquè al marcador. A partir d'aquí control absolut dels locals i gol anul.lat a Joan Esmel al minut 86 de partit després d'una passada de Marc Castells. El partit acabaria amb el resultat final de 5 a 2 per als locals.

ALINEACIONS:

UD JESÚS I MARIA: Enric, Albert, Ximo, Pier (Marc Castells), Jefrey (Joan Esmel), Geira, Abdelassis, Cebolla (Xixo), Miguel (Jordi Esmel), Ferreres i Nico (Aleix).

CF LA CANOJA: Andres, Abraham, Exposito, Marc (Aragonés), Tomàs, Jiménez, Díaz, Bargalló, Narcís (Zamora), Gastón, Donoso (Pablo) i Leonardo (Macías).