dilluns, 25 d’octubre del 2010

JEFREY AMB UN ESPECTACULAR GOL AL MINUT 81 TOMBA A UN AGRESSIU SALOU ...

... I FA QUE ELS JESUSIMARIENCS ABANDONIN LES PLACES DE DESCENS DIRECTE I PER COMPENSACIÓ (10 punts sobre els darrers 12)

Els visitants van sortir ficats al partit i Cebolla al minut 2 tindria una gran ocasió, quan sol a l'interior de l'àrea petita rematà de cap un còrner tret per Jefrey amb gran intervenció del porter local. Els locals, conscients de la importància dels punts en joc van començar a utilitzar un joc molt agressiu i directe. Geira al minut 13 era objecte d'una clara entrada per darrera al turmell per part del local Gómez que provocà posteriorment el seu canvi a la mitja part. Els locals van gaudir d'una bona oportunitat per mediació d'Oliva al minut 20 quan la seva centrada es passejava per l'interior de l'àrea partidalenca sense que trobés rematador. Posteriorment els seria anul.lat un gol al minut 25 obra de Mario per una posició antireglamentària. El partit continuava molt brusc i el jugador local Gómez veia la segona targeta groga després d'una nova forta sobre el visitant Pier al minut 40. La primera part finalitzava amb el marcador parcial d'empat a zero.

La segona part començà amb la tònica de la primera i els visitants amb un home més van estirar línies jugant amb tres puntes, fet que va provocar contres clares davant d'un Salou que continuava amb un joc molt directe buscant al seu punta Adrià. El porter visitant Joan, molt segur durant tot el partit, realitzà una gran intervenció al minut 60 a un xut des de la frontal de l'àrea del jugador local Oliva. Minuts després (63')Jordi Esmel tindria una gran ocasió quan la seva rematada des de la frontal de l'àrea sortia fregant el pal esquerre de la porteria local. Jefrey (66') avisava quan després de realitzar un retall sobre el defensa local Óscar xutava des de l'interior de l'àrea amb gran resposta del porter local Edgar. Posteriorment (69') vindria la segona expulsió local quan Jefrey rebia una forta patada(agressió) sense pilota davant de les banquetes per part del jugador local Òscar, fet que va veure l'assistent i finalment l'àrbitre del partit li ensenyà la vermella directa. Minuts després (75') el visitant Xixo veia la segona targeta groga quan tocava la pilota amb les mans. Els visitants van continuar pressionant l'àrea local i al minut 81 arribaria el gol de la victòria quan Joan Esmel efectuava una gran jugada per banda i la seva centrada era controlada i orientada magistralment per Jefrey i la seva forta rematada creuada era impossible per al porter local. A partir d'aquí els locals es van abocar per aconseguir l'empat i els visitants gaudirien d'una claríssima ocasió de Miguel al minut 88 quan sol davant d'Edgar errava la seva rematada. Finalment el partit acabaria amb el marcador definitiu de 0 a 1 per als visitants.

ALINEACIONS:

UD SALOU: Edgar, Aleix, Duran (Adrià), Ortiz, Botero, Oliva (Bocio), Gómez, Torres (Gómez II), Guillermo, Ivan (Juan) i Mario (Piqué).

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Ximo, Sebas, Pier (Joan Esmel), Jefrey (Miguel), Geira (Jordi Esmel), Cebolla, Xixo, Ferreres (Marc Castells) i Nico (Aleix).