dilluns, 4 d’octubre del 2010

LA UD JESÚS I MARIA GUANYA EL SEU PRIMER PARTIT A LA PRIMERA TERRITORIAL...

... TOT I LA GRAN ACTUACIÓ DEL PORTER VISITANT VIZCARRO QUE VA SALVAR AL SEU EQUIP D'UNA ESCANDALOSA GOLEJADA

Sortida en tromba dels locals davant d'un camp de l'aube que presentava un molt bon aspecte (400 persones) ja que minuts abans es va fer la presentació dels equips de futbol base, fèmines, amateur i veterans.

Ximo al minut 4 enviava un obús amb una falta des de vint metres i Vizcarro rebutjava inextremis amb els peus. Ferreres al minut 10 enviava una rematada amb el cap després d'un còrner tret per Jefrey i de nou gran aturada de Vizcarro que va treure una gran mà al damunt de la ratlla de gol de la porteria visitant. De nou Ferreres al minut 14 enviava de nou una rematada amb el cap després d'una centrada treta per Jefrey amb sensacional aturada de Vizcarro quan la pilota entrava per tot l'escaire. Finalment al minut 22 arribava el primer gol local quan Ferreres controlava dintre de l'àrea petita un out tret per Miguel i la seva rematada era desviada amb la mà per Toni Prados i l'àrbitre assenyalà penal i expulsió del defensa aldeà. El penalti fou transformat per Ferreres posant l'1 a 0 al marcador. A partir d'aquí els locals tingueren molt ben controlat el partit fins que al minut 39 arribava la jugada del partit, quan un impressionant Geira (el millor del partit) robava una pilota, encarava al defensa, el driblava amb una autopassada que el deixava sol davant de Vizcarro i feia la passada de la mort a Ferreres que xutava fort i feia el segon de la tarde. La primera part acabava amb un parcial de 2 a 0 per als locals.

La segona part va seguir la dinàmica de la primera amb un recital d'aturades de Vizcarro, destacant sobretot un ú contra ú davant Geira que aturava amb la mà (minut 55) i un altre ú a ú davant de Jefrey que aturava amb els peus (minut 65). Ferreres (minut 68) a boca de canó tindria el hat trick però fallava la seva rematada i finalment seria Jordi Esmel que amb una espectacular jugada marxava d'un defensa aldeà i efectuava una forta rematada s'introduïa per baix dels peus d'un incommensurable Vizcarro (minut 75). Els aldeans, abans del gol d'Esmel van tindre la seva aproximació més clara amb una rematada de Gerard Martínez que sortia creuada de la porteria defensada per Joan (minut 70).

D'aquí al final més ocasions pels locals, sobretot una molt clara de Joan Esmel que es quedà sol davant de Vizcarro i la seva rematada era de nou aturada (minut 83) i gran rematada del debutant juvenil Àlex Redó amb el cap que sortia fregant el pal de la porteria visitant. El partit acabà amb el marcador de 3 a 0 per als locals.

ALINEACIONS:

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Ximo, Sebas (Dani), Jefrey, Geira (Jordi Esmel), Abdelassis, Miguel, Xixo, Ferreres (Àlex Redó) i Nico (Joan Esmel).

UE ALDEANA: Vizcarro, Cugat (Martínez), Toni Prados, Robert (David Pujol), Dani (Antonio), Xupo (Castelló), Rallo, Josep Ramon, Aragón, Cuquet (Rumbau) i Raül.

GOLS:

1-0 minut 22 Ferreres (penal)
2-0 minut 39 Ferreres
3-0 minut 75 Jordi Esmel

TARGETES:

Grogues per a Cugat, Xupo, Aragón i Rumbau de la UE Aldeana.

Roja directa per a Toni Prados (22') de la UE Aldeana.

Àrbitre: Òscar Alsina Hernández. Assistit de Roger Dils Ribas i Yago Amat Alonso.