dimarts, 9 de novembre del 2010

QUINA CASUALITAT ........

... L'ÀRBITRE DEL PARTIT A INSTÀNCIES DEL LÍNIER SR. SANTI RODA CID (UN DELS LÍNIERS DE L'ESCÀNDOL A ULLDECONA) ANUL.LA EL GOL DE L'EMPAT DE FERRERES A L'ESTADI DEL VILAR EN UNA ACCIÓ QUE EL DAVANTER REMATA NETAMENT UN OUT TRET PER MIGUEL ....... I ENCARA NO SABEM EL PERQUÈ?

Partit de poder a poder el què es va veure a l'estadi del Vilar amb una primera part dominada pels locals i una segona on els visitants es van merèixer l'empat amb clares ocasions. Els visitants van sortir dormits i fruit d'això Quico inaugurava el marcador al minut 2 en una pèrdua de pilota de Sebas al centre del camp i una contra ràpida amb passada a l'espai que el deixa sol davant d'Enric i l'afusellava. Minuts després 8 Enric feia una gran intervenció a rematada d'Ike a l'interor de l'àrea. Els visitants avisaven a minut 15 amb una rematada a boca de canó de Nico que era interceptada amb el genoll per Penco quan la pilota d'introduïa a la porteria defensada per Boris. Minuts després 23 excel.lent passada a l'espai de Geira a Ferreres i el killer empatava amb una forta rematada que tot i ser en principi interceptada per Boris s'introduïa a la porteria visitant. Els locals amb bones triangulacions intentaven crear perill davant d'una sòlida defensa visitant i al minut 30 arribaria el segon gol local quan Omar rematava de cap una centrada de còrner d'Ike. D'aquí fins al final de la primera part el partit va continuar amb alternatives i acabava amb el parcial de 2 a 1 per als locals.

Els visitants van sortir a per totes a la segona part i amb un joc molt vertical van començar a posar problemes a la defensa local. Ferreres tindria la primera al minut 53 quan la seva rematada amb el cap sortia fregant el pal esquerre de la porteria local. Cebolla al minut 61 sol a l'interior de l'àrea no arribava per mil.límetres a una centrada de Nico de falta. Jordi Esmel al minut 63 efectuava una rematada ajustada al pal dret de la porteria local. Fruit d'aquest domini visitant (abocats a l'àrea) els vallencs van aprofitar una contra i el defensa visitant Albert era expulsat al minut 65 quan feia falta a un jugador local que encarava sol a Enric. Els visitants malgrat jugar amb 10 van continuar dominant i arribaria la jugada clau del partit al minut 75 quan Ferreres rematava impecablement un out tret per Miguel i l'àrbitre a instàncies del línier anul.lava incomprensiblement el gol de l'empat dels visitants. Tot i això, els visitants no van abaixar els braços i qualsevol pilota que era penjada a l'àrea local era jugada de perill. D'aquestes la més clara la va tenir Aleix al minut 85 quan sol a l'àrea efectuava una rematada que sorta desviada pel pal esquerre de la porteria local. Finalment al minut 89 es produïa una doble expulsió, primer el jugador local Andreu per doble amonestació i després el porter visitant Enric quan feia falta a un jugador local fóra de l'àrea. El partit acabaria amb el marcador definitiu de 2 a 1 demanant en tot moment els vallencs que l'àrbitre xiules la finalització del partit.

ALINEACIONS:

UE VALLS: Boris, Guillen, Penco, Omar, Ike, Quico (Iván), Óscar (Andreu), Batalla (Enric), Lara (Oliver), Gerard i Carlos.

UD JESÚS I MARIA: Enric, Albert, Ximo (Aleix), Sebas, Geira, Abdelaziz, Cebolla, Xixo (Joan), Joan Esmel (Jordi Esmel), Ferreres i Nico (Miguel).