dilluns, 22 de novembre del 2010

UN GOLÀS DE XIXO AL MINUT 72 DE PARTIT DÓNA UNA NOVA VICTÒRIA ALS JESUSIMARIENCS DAVANT D'UN CF LA SÉNIA QUE VA VENDRE MOLT CARA LA DERROTA

Dues parts molt diferenciades les que es van veure al camp de l'Aube. La primera va ser de clar domini local i Pier al minut 2 va tindre la primera oportunitat claríssima de gol quan després d'una gran passada de Jefrey es quedà sol a l'àrea petita davant de Raimon i la seva rematada sortia per sobre de la porteria. Van ser però els visitants qui inaugurarien el marcador al minut 5 quan Tolosà rematà impecablement amb el cap una centrada arran d'una falta comesa pels locals. El gol va esperonar de nou als locals i Mateo al minut 10 de nou sol davant de Raimon a nova passada de Jefrey efectuava una rematava creuada i nova gran intervenció amb el peu de Raimon. Minuts després 22 arribaria l'empat quan Geira xutava des de fora de l'àrea al travesser i el refús era aprofitat pel Killer Ferreres amb la cama dreta. De nou Ferreres al minut 27 gaudiria d'una claríssima ocasió quan després d'una gran passada a l'espai de Pier es quedava de nou sol davant de Raimon i la seva rematada sortia fregant el pal dret de la porteria visitant. Al minut 30 arribaria la lesió de Geira quan patia un trencament i era substituït per Xixo qui seria finalment l'heroi del partit. Els seniencs no es podien treure de damunt als locals i el defensa visitant Tolosà al minut 37 va estar a punt de marcar-se un gol a pròpia porta després d'un còrner tret per Jefrey. Finalment la primera part acabaria amb resultat parcial d'empat a un gol.

La segona part va ser molt travada amb continues faltes i interrupcions i amb un CF La Sénia que es va defensar molt bé en tot moment. Jefrey al minut 48 efectuava una rematada des del vèrtex de l'àrea que sortia fregant el pal dret de la porteria local. El visitant Villarroya al minut 56 feia un barret a Ximo i la seva rematada sortia fregant el pal esquerre de la porteria local. Finalment al minut 72 arribava el gol del triomf local després d'una centrada de Pier de falta que era rematada impecablement amb el cap per Xixo i la pilota s'introduïa dintre de la porteria visitant com un obús provocant el deliri de la gran quantitat de aficionats locals que van donar en tot moment suport al seu equip. Litmi al minut 76 tindria l'empat però la seva rematada de falta sortia fregant l'esquadra de la porteria d'Enric. Ferreres desaprofitava una nova ocasió per als locals al minut 85 quan després d'un còrner tret per Pier sol a l'interior de l'àrea petita rematava amb el cap i la pilota es passejava sense que cap jugador local la pugués aprofitar. A partir d'aquí els seniencs amb pilotes "bombejades" intentaven arribar a l'àrea però una segura defensa local i un gran Enric ho van avortar en tot moment. Finalment el partit acabava amb el marcador definitiu de 2 a 1 per als locals i aconsegueixen sumar 17 dels darrers 24 punts possibles amb 5 victòries, 2 empats i 1 sola derrota al municipal del Vilar de Valls.

ALINEACIONS:

UD JESÚS I MARIA: Enric, Albert, Ximo, Sebas, Pier (Aleix), Jefrey (Miguel), Geira (Xixo), Cebolla, Mateo (Jordi Esmel), Ferreres (Joan Esmel) i Nico.

CF LA SÉNIA: Raimon, Arkaitz (Rafel), Litmi, Manu, Tolosà, Querol, Marcos (Carlos), Ramon, Joan, Alfonso i Villarroya (Jordan).