dilluns, 15 de novembre del 2010

VICTÒRIA INCONTESTABLE DELS JESUSIMARIENCS EN EL DERBI AMB UN ESPECTACULAR GEIRA QUE VA ACONSEGUIR UN HAT-TRICK ...

... DAVANT D'UN CAMP DE L'AUBE AMB MOLT DE PÚBLIC

Sortida fulgurant dels locals i Chicho al minut 1 enviava una pilota a la base del pal dret de la porteria defensada per Mata després d'una gran combinació amb Pier. Minuts després (6') Ferreres es quedava sol davant de Mata després d'una espectacular combinació amb Pier i la seva rematada sortia desviada per sobre de la porteria defensada per Mata. Al minut 14 arribaria la primera aproximació visitant amb una falta treta per Juan Antonio Marin des del vèrtex de l'àrea amb bona intervenció de Joan. El partit continuava amb anades i vingudes i serien els visitants qui inaugurarien el marcador al minut 31 després d'una gran assistència de Juan Antonio Marin al seu germà Òscar que el deixava sol davant de Joan i la seva rematada creuada s'introduïa a la porteria local. Els locals no tardarien a reaccionar i Geira empatava al minut 33 amb una rematada amb el cap després d'una centrada de Ximo arran d'una falta comesa pels visitants. Els locals continuaven atacant i finalment arribaria el segon al minut 44 després d'una gran jugada de Pier i Geira amb xut d'aquest últim que va ser refusat inextremis per Mata i el seu refús a l'exterior de l'àrea era aprofitat per Xixo que feia un golàs per tot l'escaire de la porteria visitant. La primera part acabaria amb el parcial de 2 a 1 per als locals.

La segona part comença igual que la primera i al minut 47 Ferreres s'inventava una gran jugada per la banda esquerra de l'atac local i la seva centrada era rematada de primeres per Geira fent pujar el tercer al marcador provocant el deliri dels seguidors locals. Minuts després 53 Geira feia el quart (tercer en particular) després d'una centrada de Nico arran d'una falta comesa pels visitants que era rematada amb el cap i la pilota s'introduïa a la porteria defensada per Mata. Posteriorment Pier al minut 58 rematava amb el cap una centrada d'Aleix i la pilota s'estavellava al pal esquerre de la porteria visitant (segon pal de la tarde). D'aquí fins al final els visitants van intentar reaccionar i els locals ben replegats generaven contres rapides. Joan al minut 81 amb una gran intervenció a rematada de Paco Casas evitava el segon per als visitants i Ferreres al minut 87 era objecte d'un clar penal per part del defensa visitant Toni que l'àrbitre del partit no va voler xiular. Finalment el partit acabava amb el marcador definitiu de 4 a 1 per als locals.

ALINEACIONS:

UD JESÚS I MARIA: Joan, Ximo, Jordi Esmel (Aleix), Sebas, Pier (Jefrey), Geira (Joan Esmel), Cebolla, Xixo (Abdelassis), Mateo, Ferreres i Nico.

CF AMPOLLA: Mata, Francesc (Forcadell), Carles, Toni, Òscar, Jesús, Roca (Bertomeu), Casas, Zaragoza (Narcís), Juan Antonio i Beltran (Robert).