dilluns, 20 de desembre del 2010

LA UD JESÚS I MARIA TANCA UN HISTÒRIC ANY 2010 AMB UN EMPAT DAVANT DEL CF GANDESA QUE EL SITUA AL TERCER LLOC DE LA PRIMERA TERRITORIAL .......

... MALGRAT HAVER DISPOSAT DE CLARISSIMES OCASIONS PER HAVER GUANYAT EL PARTIT I AMB UN FINAL DE PARTIT NO APTE PER A CARDIACS

Sortida fulgurant dels locals davant d'un CF Gandesa que es veia impotent per parar l'allau de joc dels jesusimariencs. Ferreres al minut 2 després d'una gran assistència de Geira es quedava sol davant d'un incommensurable Rojas i la seva rematada era aturada magistralment amb una mà espectacular. De nou Ferreres al minut 5 es quedava de nou sol davant de Rojas i la seva rematada s'estavellava a la base del pal dret de la porteria de Rojas. Jefrey al minut 8 es desfeia de dos defenses i la seva rematada sortia fregant l'escaire de la porteria visitant. Cebolla al minut 13 rematava sol amb el cap a l'interior de l'àrea després d'una centrada de falta de Pier i la seva rematada era aturada per Rojas. Albert al minut 15 no arribava per míl.limetres a una centrada de Pier que es passejava per tota l'àrea visitant. I qui perdona ...... al minut 20 primer i únic xut del Gandesa a la primera part per part de Barceló des de fóra de l'àrea i gol malgrat els locals demanar fora de joc ja que Joan va ser molestat per un jugador visitant que es trobava en posició antireglamentària. A partir d'aquí el joc es va "travar" i els jesusimariencs voluntariosos es trobaven amb una defensa visitant ben plantada que abortava qualsevol acció local. Els visitants a la contra van reclamar un penal comès per Abdelaziz sobre Navarro al minut 40 i posteriorment el visitant Sala era expulsat per una forta entrada sobre Jefrey i veia la segona targeta groga al minut 43. La primera part finalitzava amb el marcador parcial de 0 a 1 per als visitants.

La segona part va començar amb la mateixa tònica que va acabar la primera, amb uns locals voluntariosos i amb un Gandesa amb cinc defenses que intentava sortir a la contra. Al minut 53 Xixo era objecte d'un clar penal al ser "arrollat" dintre de l'àrea pel jugador visitant Muñoz sense que per part de l'àrbitre es xiulés la infracció. Jefrey al minut 60 xutava des del vèrtex de l'àrea i la seva rematada sortia fregant el pal esquerre de la porteria visitant. Els visitants a la contra gaudien d'arribades però una excel.lent defensa local ho aturava tot. Els locals amb un joc directe ho contuinuaven intentant i els centrecampistes locals es multiplicaven donant assistències que no eren aprofitades pels davanters. I va ser a partir del minut 89 quan Geira empatava amb una magistral rematada de cap a còrner tret per Jefrey. Al minut 91 els visitants feien el segon amb un espectacular llançament de falta de Barceló que Joan no podia interceptar. Finalment al minut 93 arribaria el gran gol de Ferreres amb una rematada de "xilena" dintre de l'àrea després d'un còrner tret per Joan Esmel amb el deliri de més de 400 persones que es trobaven a l'Aube. Entremig d'això Jefrey era expulsat amb doble amonestació al minut 91 de partit. El partit acabava amb el resultat definitiu d'empat a dos gols.

ALINEACIONS:

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert (Marc Castells), Ximo (Joan Esmel), Jordi Esmel (Aleix), Sebas, Pier, Jefrey, Geira, Abdelassis (Miguel), Cebolla (Xixo) i Ferreres.

CF GANDESA: Rojas, Sala, Moya, Muñoz, Guille (Martínez), Barceló, Navarro (Jonathan), Gumiel (Mauri), Roger (Aubanell) i Magdaleno (Ayuda).