dilluns, 24 de gener del 2011

LA UD JESUS I MARIA SUMA DE TRES EN TRES, EN UN PARTIT MARCAT PEL FRED DAVANT D'UN AUBE AMB UNA AFICIÓ MOLT FIDEL

Sortida fulgurant dels locals i Geira al minut 2 feia el primer amb una impecable rematada amb el cap a còrner tret per Jefrey. Els locals seguien pressionant i Ferreres al minut 5 rematava amb el cap de nou sol a l'interior de l'àrea petita a còrner tret per Jefrey i la pilota sortia per sobre de la porteria visitant. Minut 15 Pier desaprofitava una gran ocasió quan rematava sol a l'interior de l'àrea a centrada de Ximo i la pilota sortia desviada pel costat esquerre de la porteria visitant. Els visitants tindrien la seva primera aproximació al minut 22 quan Ferraz feia lluïr a Joan amb una rematada creuada amb gran intervenció. Minut 26 gran jugada de la davantera local amb triangulacions i gran passada de Pier a Geira que controlava l'esfèric a l'interior de l'àrea i la seva rematada era rebutjada sota dels pals per un defensa visitant. Minut 34 indecissió de la defensa local i rematada de nou de Ferraz amb gran intervenció de Joan. Minut 40 segon gol de Geira amb una impecable rematada de cap a out tret per Aleix i pentinat per Ferreres. La primera part acabaria amb el parcial de dos a zero per als locals.

Segona part marcada pel fred (sis de la tarda) i molt travada on els locals van buscar sentenciar i els visitants intentaven posar-se al partit. Omar al minut 60 desaprofitava una ocasió per als visitants amb una rematada creuada que sortia fregant el pal dret de la porteria de Joan. Cebolla al minut 63 marrava una nova ocasió per als locals quan rematava amb el cap sol a l'interior de l'àrea i la pilota sortia per damunt de la porteria visitant. Minut 70 gran intervenció del porter visitant a una rematada de Jefrey des del vèrtex de l'àrea amb una espectacular mà. I finalment minut 83 gran gol de Ximo de falta quan aprofitava una badada del porter visitant (col.locava la tanca) i defensa visitant i molt "murri" feia pujar el tercer i definitiu gol al marcador. Cal destacar el debut del juvenil de segon any Gerard Betoret que va substituir a Xixo al minut 81 de partit.

ALINEACIONS:

UD JESÚS I MARIA: Joan, Ximo, Aleix, Pier (Joan Esmel), Jefrey, Geira, Cebolla (Marc Castells), Xixo (Gerard Betoret), Mateo, Ferreres i Nico (Abdelassis).

CF NÀSTIC B: Edu, Fernando, Eric, Elvis, Omar, Guirao, Ferraz, López, Hurtado (Cosmin), Balcells (Haro) i Marcu.

TARGETES:

Grogues per a Pier i Xixo de la UD Jesús i Maria.

Grogues per a Edu, Fernando, Omar, Guirao, Ferraz, Hurtado, Balcells i Haro del CF Nàstic B.

GOLS:

1-0 minut 2 Geira
2-0 minut 40 Geira
3-0 minut 83 Ximo

Àrbitre: Jordi Giménez Ferrer.