dilluns, 17 de gener del 2011

L'AUBE AMB 400 PERSONES EMBOGEIG D'ALEGRIA AMB LA VICTÒRIA DEL SEU EQUIP DAVANT EL LIDER DE LA CATEGORIA QUE FEIA 14 PARTITS QUE ESTAVA INVICTE

Partit marcat per les baixes en què es presentaven ambdós equips, quatre per als locals i set per als visitants. Primer temps de clar domini per als locals amb cinc ocasions claríssimes a part del gol aconseguit. Abdelassis al minut 5 sol a l'interior de l'àrea enviava la seva rematada al núbols després d'una centrada de Pier. Minut 12 gran jugada de Geira per la banda esquerra i la seva centrada no era aprofitada per Ferreres quan es trobava sol davant del porter visitant. Minut 16 gol anul.lat a Ferreres amb un gran xut des de fóra de l'àrea després de rebre una passada de Jefrey que sortia del fora de joc. Minut 22 arribaria el primer gol local quan el Killer Ferreres aprofitava una centrada de còrner de Jefrey i amb una espectacular rematada de cap superava la defensa i porter local. Minut 26 Jefrey es quedava sol davant del porter local després d'una gran assistència de Geira i la seva rematada era aturada pel porter visitant (heroi de la tarde). Minut 35 de nou Jefrey esfectuava una rematada des del vèrtex de l'àrea i el porter visitant la rebutjava amb la punta dels dits i l'enviava a còrner. Els visitants van efectuar una sola rematada al minut 38 per mediació de Cordero que sortia fregant el pal de la porteria d'Enric. Finalment la primera part acabava amb el marcador parcial d'un a zero per als locals.

La segona part va ser molt travada amb continues faltes i interrupcions. Ferreres amb una rematada de cap al minut 53 tindria el segon quan després d'un out tret per Pier era pentinat per Albert i sol davant de Sabater enviava la seva rematada fregant el pal de la porteria visitant. Al minut 68 arribava l'empat quan Crespo aprofitava des del vèrtex de l'àrea un rebuig d'un còrner (amb falta inclosa sobre Marc Castells) i superava amb una rematada creuada l'estirada d'Enric. Els locals van anar de nou a per el partit i Ferreres al minut 71 de nou sol davant de Sabater efectuava una rematada que era interceptada per Pedra i enviava la pilota a còrner. Al minut 75 arribaria el segon gol local i de la victòria obra de Voces en pròpia porta quan rematava impecablement un còrner tret per Jefrey baix eldeliri dels seguidors locals que no van deixar d'animar el seu equip durant tot el partit. D'aquí fins al final control absolut dels locals i victòria importantissima que els consolida a una privilegiada tercera posició.

ALINEACIONS:

UD JESÚS I MARIA: Enric, Albert, Ximo, Jordi Esmel (Miguel), Aleix, Pier, Jefrey (Sebas), Geira, Abdelassis, Xixo (Marc Castells) i Ferreres (Joan Esmel).

AT CAMP CLAR: Sabater, Voces, Riera (Dahbi), Ventura, Cordero (Labella), Crespo, Pedra, José Ramon (Lozano), Linares, Mordino (More) i Rojo.

TARGETES:

Grogues per a Albert, Xixo, Ferreres i Sebas de la UD Jesús i Maria.

Grogues per a Voces, Cordero, Crespo i Linares de l'AT Camp Clar.

GOLS:

1-0 minut 22 Ferreres
1-1 minut 68 Crespo
2-1 minut 75 Voces pròpia porta

Àrbitre: Daniel Cañabate Matas.