diumenge, 9 de gener del 2011

VICTÒRIA DE PRESTIGI DE LA UD JESÚS I MARIA AL MUNICIPAL DE TORREDEMBARRA EN UNA PRIMERA PART DE GRAN FUTBOL I UNA SEGONA PART DE LLUITA I CORATGE

Els visitants es presentaven al municipal de Torredembarra amb sis baixes entre lesions i sancions però tot i això van sortir a per totes i Pier al minut 2 feia lluir al porter local amb una gran volea des del vèrtex de l'àrea que era rebutjada amb la "punta dels dits". Minuts més tard (10') gran passada a l'espai de Pier a Joan Esmel que el deixava sol davant del porter local i era "arrollat" per un defensa i l'àrbitre xiulava penal que era transformat per Ferreres fent pujar el primer al marcador. Atac i gol dels visitants i al minut 17 arribava el segon de la tarde -GOLÀS de Joan Esmel- després d'una falta que treia Pier, Ferreres la tocava de primeres i Joan Esmel l'engaltava sense deixar-la caure amb la cama esquerra i la pilota entrava com un obús a la porteria local. Al minut 20 arribava el primer contratemps per als visitants quan Sebas havia de sortir del terreny de joc per una forta entrada d'un jugador local i en el seu lloc entrava Cebolla. A partir d'aquí el partit es va "travar" i els locals buscaven amb pilotades a la seva referència Rosado i els jesusimariencs intentaven generar contres ràpides amb un Geira molt vertical. Finalment els visitants retallaven distàncies al temps de descompte de la primera part -minut 46- quan Rosado rematava impecablement amb el cap una centrada des de la banda esquerra de l'atac local. La primera part finalitzava amb el marcador parcial d'1 a 2 per als visitants.

De nou males notícies al començar la segona part quan Jordi Esmel amb una estrebada muscular havia de ser substituït per Marc Castells (46'). A partir d'aquí els locals van pressionar amb pilotades a la porteria visitant però una gran defensa i un molt segur Joan van abortar tots els intents locals i finalment Geira al minut 77 amb una ràpida contra de llibre deixava sentenciat el marcador amb una excepcional jugada de Xixo amb paret inclosa amb Ferreres que centrava des de la banda dreta i el mateix Geira rematava inicialment amb gran intervenció del porter local però el seu refús era aprofitat de nou pel davanter visitant i feia pujar el tercer al marcador provocant el deliri de més de la cinquantena d'aficionats visitants que es van desplaçar al municipal de Torredembarra. A partir d'aquí control absolut dels visitants i de nou continuava la mala sort quan Joan Esmel al minut 80 rebia una forta entrada que provocava la seva substitució per Enric (porter suplent) que va haver de jugar els darrers minuts com a home punta.

En definitiva, gran victòria dels jesusimariencs que els consolida en una privilegiada posició i els apropa cada vegada més al seu objectiu de jugar la propera temporada a la segona catalana.

ALINEACIONS:

UD TORREDEMBARRA: Muñoz, Oriol, Raül, Moreno (Cubilles), Arturo, Adrian, Casino (Josep), López, Vidal (Robert), Aitor (Dani Morros) i Rosado.

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Ximo, Jordi Esmel (Marc Castells), Aleix, Sebas (Cebolla), Pier, Geira, Xixo, Joan Esmel (Enric) i Ferreres.