dilluns, 14 de febrer del 2011

EL RETORNO DEL JEDI........... IKU AMB UN GRAN GOL QUE DONA UNA NOVA VICTÒRIA ALS JESUSIMARIENCS...

... AL MUNICIPAL DE LA UNIÓ EN EL DERBI I QUE ELS CONSOLIDA A UNA PRIVILEGIADA TERCERA POSICIÓ EN L'ANY DEL RETORN A LA PRIMERA REGIONAL

Partit de rivalitat i dels que fan afició amb dos equips que ho van donar tot al terreny de joc i que finalment es va emportar la UD Jesús i Maria. Els aldeans conscients del què es jugaven van utilitzar un joc molt físic buscant en tot moment a les seves referències en atac Cuquet i Rallo molt ben aturats per una gran defensa visitant. Els visitants amb un centre del camp amb homes com Sebas, Iku, Geira, Pier i Joan Esmel amb la referència de Ferreres intentaven triangular la pilota però la forta pressió angoixant dels locals els dificultava molt el seu joc. Rallo tindria la primera al minut 5 amb una rematada que aturava un segur Enric. Minuts després Elies (20') feia el gol aldeà a l'efectuar una precisa rematada amb el cap a centrada de Rallo de falta i la pilota s'introduïa amb una paràbola a la porteria defensada per Enric. Els visitants van començar a estirar linies i al minut 30 arribaria l'empat per mediació de Ferreres a l'aprofitar un clar penal comès per un defensa local sobre Abdelassis. Continuava la pressió visitant i Ferreres no arribava per mil.límetres a una pentinada amb el cap de Pier després d'una falta treta per Ximo. Joan Esmel al minut 43 tindria l'ocasió més clara de la primera part quan després d'una gran passada de Geira es desfeia d'un defensa visitant i la seva forta rematada era rebutjada per Vizcarro i el pal esquerre de la porteria local. Finalment la primera part acabaria amb marcador parcial d'empat a un gol.

La segona part començà tal i com va acabar la primera i fruit de la insistència visitant Iku al minut 57 després d'una gran triangulació amb Geira i Pier controlava l'esfèric al vèrtex de l'àrea i efectuava una forta canonada impossible per a Vizcarro fent pujar el segon gol dels visitants provocant el deliri de la gran quantitat de partidalencs que es van desplaçar al municipal de La Unió. D'aquí fins al final control absolut dels visitants davant d'un conjunt local que no va gaudir d'ocasions degut a una gran defensa i porter visitant que ho aturaven tot i contres ràpides dels visitants amb jugadors com Jefrey, Miguel, Marc Castells, Jordi Esmel i Dani que amb la seva entrada van donar aire fresc al seu equip. Finalment el partit acabaria amb el marcador definitiu d'un gol a dos per als jesusimariencs.

ALINEACIONS:

UE ALDEANA: Vizcarro, Naná, Elies, Aleix, Gerard, Balfagón (Kofi), Rallo (Mamadou), Josep Ramon, Pau, Cuquet (Àlex Gallego) i Kevin.

UD JESÚS I MARIA: Enric, Albert, Ximo, Aleix, Sebas, Pier (Jefrey), Geira (Dani), Abdelassis, Iku (Jordi Esmel), Ferreres (Marc Castells) i Joan Esmel (Miguel).

TARGETES:

Grogues per a Naná, Elies, Aleix, Cuquet i Kofi de la UE Aldeana.

Grogues per a Enric, Aleix i Sebas de la UD Jesús i Maria.

GOLS:

1-0 minut 20 Elies
1-1 minut 30 Ferreres (p)
1-2 minut 57 Iku

Àrbitre: Òscar Alsina Hernández.