dilluns, 21 de febrer del 2011

UN GOLÀS DEL KILLER FERRERES A MANCA DE QUINZE MINUTS PROLONGA L'ESPECTACULAR RATXA DEL JESÚS I MARIA...

... (33 punts de 39 possibles amb 10 victòries i 3 empats) EN UN GRAN PARTIT DE FUTBOL ENTRE DOS DELS MILLORS EQUIPS DE LA CATEGORIA I ON L'AFICIÓ LOCAL ( DE 10) VA TORNAR A EMPÈNYER AL SEU EQUIP A UNA NOVA VICTÒRIA

Tarde de gran futbol a l'Aube i on els locals van sortir en tromba davant d'un CF Cambrils que es veia superat en tot moment i amb la gran actuació del seu porter que va evitar quatre o cinc gols que ja es cantaven. Minut 4 gran rematada de Geira amb el cap a falta treta per Pier (el millor jugador de la tarde) i espectacular intervenció del porter visitant. Minut 6 còrner tret per Jefrey i espectacular rematada amb el cap d'Iku rebutjada inextremis amb la punta dels dits pel porter visitant. Minut 9 xut de Geira des del vèrtex de l'àrea després d'una paret amb Pier i de nou gran intervenció del porter visitant. Minut 20 rematada de nou d'Iku amb el cap a còrner tret per Jefrey i la pilota era rebutjada sota els pals pel defensa visitant Robles. Minut 24 xut de Jefrey des del vèrtex de l'àrea i de nou gran intervenció del porter visitant. Minut 33 incomprensiblement gol anul.lat a Jefrey després d'una gran assistència de Ferreres que l'habilitava sol davant del porter visitant i el superava per baix. El CF Cambrils disposaria de la seva única ocasió al minut 36 amb una rematada des del vèrtex de l'àrea de Toni amb gran intervenció de Joan. Finalment la primera part acabava amb el marcador parcial d'empat a zero gols.

La segona part va ser espectacular amb un jesús i maria "abocat" en busca del gol i amb un cambrils que intentava generar contres ràpides. Iku desaprofitava una gran ocasió al minut 54 quan sol davant del porter visitant rematava amb el cap per sobre de la porteria. Sebas amb una forta canonada des del vèrtex de l'àrea feia lluir de nou al porter visitant al minut 58. Albert al minut 62 no arribava per mil.límetres quan es trobava sol a l'àrea petita. Els visitants gaudirien de la seva millor ocasió al minut 70 quan Pau amb una contra ràpida es quedava sol davant de Joan i aquest responia amb una gran aturada. I finalment al minut 75 arribaria el gol de Ferreres a l'aprofitar amb una canonada una pilota morta a l'interior de l'àrea després d'un còrner tret per Pier i amb la conseqüent "bogeria" de l'afició local que tornava una setmana més a omplir l'aube. Arribarien més ocasions per als locals quan Iku de nou sol davant del porter visitant al minut 81 rematava amb el cap i la pilota sortia llepant l'esquadra. D'aquí fins al final ferma defensa local i nova victòria que quasi consolida als jesusimariencs al seu primer objectiu (la permanència en l'any de la restructuració del futbol català).

Com a nota negativa destacar la nefasta actuació del col.legiat Serres Serres que va allargar incomprensiblement el partit 9 minuts i que no va estar a l'alçada de la gran tarda de futbol que es va viure a l'aube.

ALINEACIONS:

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Ximo, Jordi Esmel (Abdelassis), Sebas, Pier, Jefrey (Joan Esmel), Geira (Miguel), Mateo (Aleix), Iku i Ferreres.

CF CAMBRILS: Gerard, Andreu, Jaime, Ivan Robles, Víctor, Rubén, Pau, Toni, Dani Robles, Santi Acedo i Eze.

TARGETES:

Grogues per a Albert, Geira i Sebas de la UD Jesús i Maria.

Expulsió amb vermella a l'entrenador local David Torres al minut 97 per demanar reiteradament a l'arbitre que xiules la finalització del partit.

Grogues a Gerard, Ivan Robles i Rubén del CF Cambrils.

Àrbitre: Josep Mª Serres Serres