dilluns, 9 de maig del 2011

ESPECTACULAR REMUNTADA DELS JESUSIMARIENCS DAVANT D'UN CAMBRILS UNIÓ QUE PRACTICAMENT S'ACOMIADA DE LA CATEGORIA

Els cambrilencs conscients de que aquesta era la darrera oportunitat per a salvar-se van sortir molt forts i van inaugurar el marcador als 45'' de partit quan Joel engaltava un fort xut des de trenta metres que s'introduïa per tot l'escaire de la porteria defensada per Joan. I al minut 2 de nou rematada de Jacob al travesser després de desfer-se del local Dani. Els locals es van treure la son de les orelles i primer Geira (10') amb un xut que va sortir llepant el pal esquerre de la porteria visitant i després Jefrey (12') amb un xut amb "rosca" que també va sortir fregant el pal de la porteria visitant van estar a punt d'empatar. Albert (15') tindria una gran oportunitat quan després d'un còrner tret per Jefrey engaltava una espectacular "volea" amb gran resposta de Pau. I al minut 21 arribaria l'empat local per mediació de Ferreres amb una rematada a boca de canó des de l'interior de l'àrea petita a còrner tret per Jefrey. De nou els cambrilencs s'avançaven al minut 25 quan Edu engaltava de nou un gran xut des de la frontal impossible per a Joan. I al minut 33 arribaria la jugada del partit quan després d'un còrner tret per Jefrey hi va haver una topada entre Ferreres i el porter visitant Pau que va caure al terra i els cambrilencs enlloc de tirar-la fora van continuar la jugada estant tots els jugadors locals parats i feien el tercer per mediació de Jacob que va ser increpat pels jugadors i afició local per la seva poca esportivitat. Tot seguit l'entrenador visitant Antonio Domínguez (destacar la seva gran esportivitat) ordenà als seu jugadors que es deixessin marcar un gol i Pier malgrat la reticència del jugador visitant Edu que va intentar que no fes el gol al minut 35 feia el segon local. D'aquí fins al final de la primera part el resultat no es mouria, arribant-se per tant amb el marcador parcial de 2 a 3 per als visitants.

La segona part comença amb un Jesús i Maria volcat per remuntar i un Cambrils Unió intentant crear contres per sentenciar el partit. Dani (48') i Geira (52') no arribaven per mil.límetres amb el cap a centrades de còrner de Jefrey. Albert (56') pentinava un out tret per Pier i Ferreres sol al segon no podia arribar. Minut 63 espectacular intervenció de Joan a falta treta per Torné. Els minuts anaven passant i als locals malgrat la seva pressió no tenien recompensa fins que al minut 80 va aparèixer Geira qua amb una forta rematada amb el cap a gran assistència de Ferrerres empatava el partit. I ja a les acavalles del partit (89') gran passada d'Abdelassis (gran retorn després de la brutal agressió que va rebre el dia del Salou) a l'espai a Ferreres que es desfeia d'un defensa visitant i feia un barret al porter visitant Pau i introduïa la pilota a la porteria visitant baix el deliri de l'afició local fent pujar el quart al marcador. Finalment el partit acabava amb el resultat definitiu de 4 a 3 per als locals.

ALINEACIONS:

UD JESÚS I MARIA: Joan, Albert, Dani (Abdelassis), Ximo, Aleix (Joan Esmel), Sebas, Pier, Jefrey, Geira, Xixo (Marc Castells) i Ferreres.

CF CAMBRILS UNIÓ: Pau, Mateu, Maneiro, Youseff (Alberto), Torné, Joel (Mañas), Tacón (Oribe), Jacob (Roger), Barellas, Sergi i Edu (Franco).

TARGETES:

Grogues per a Dani, Ximo i Pier de la UD Jesús i Maria.

Grogues per a Mateu, Maneiro, Edu i Franco del CF Cambrils Unió.

GOLS:

0-1 45'' Joel
1-1 minut 21 Ferreres
1-2 minut 25 Edu
1-3 minut 33 Jacob
2-3 minut 35 Pier
3-3 minut 80 Geira
4-3 minut 89 Ferreres

Àrbitre: Òscar Peri Compte.